Adaptacija kopalnic

Pri adaptaciji kopalnice je najpomembneje, da pred pričetkom del v celoti načrtujemo postopek adaptacije. Prenova oziroma adaptacija kopalnice mora biti izvedena s profesionalno in izkušeno ekipo, saj bodo le na ta način storitve opravljene kakovostno in vam bo kopalnica služila vrsto let. Postopek prenove kopalnice izvedemo od prvega do zadnjega koraka. 

Pomembno je, da najprej ustvarite izhodiščno idejno zasnovo. Vedeti morate, katere kopalniške elemente boste potrebovali in pri katerih se lahko opcijsko odločate, na primer med tušem ali kadjo.

Za zbiranje idej si lahko ogledate kopalniške elemente in rešitve v revijah, trgovinah in na spletnih straneh. V naslednji fazi je čas za razmislek tudi o tem, da nekatere stoječe elemente (na primer straniščna školjka, bide) zamenjate za viseče elemente, ki vam bodo olajšali čiščenje. V tem kontekstu lahko po želji načrtujete tudi viseče pohištvo.

 

Pomembno je, da predvidimo:

- rušenja obstoječe kopalnice,
- napeljavo nove vodovodne napeljave in odtokov
- novo napeljavo gretja,
- novo napeljavo elektroinštalacij in razsvetljave,
- gradbeno-zidarska dela,
- polaganje in fugiranja keramike, mozaika ali kamenja,
- slikopleskarska dela

Naš cilj adaptacije kopalnice je kvalitetna in hitra adaptacija, ki bo kopalnico naredila še bolj uporabno in prijetno za uporabo.

Po adaptaciji kopalnice na koncu še montiramo sanitarno keramiko ter vse ostale elemente kopalnice. Vsa dela so lahko zaključena v roku 14 dni.