Adaptacija stanovanj

Adaptacija stanovanja vam lahko ob nizkih stroških zagotovi popolno prenovo vašega doma. Na podlagi ogleda, v dogovoru z vami pretehtamo možne rešitve ter vam s strokovnimi nasveti nadgradimo vaše želje ter pripravimo ponudbo za izvedbo delo.

Našo prednost predstavlja ekipa izkušenih strokovnjakov s katero bomo poskrbeli, da bodo dela opravljena kvalitetno in pravočasno ter seveda z materiali, ki jih boste izbrali sami.

Adaptacija stanovanja poteka tako, da se najprej znebimo vse stare opreme in pohištva, obnovimo vso električno in vodovodno inštalacijo, nato pa se lotimo gradbenih del. Ves material dobavimo sami, trudimo se, da bi bil material ugoden in kvaliteten hkrati. Na koncu poskrbimo še za fina gradbena dela in detajle, pospravimo in vam vrnemo ključ. Vi pa lahko že prinesete svoje stvari in prijetno bivanje se lahko začne.

Adaptacija se prične z odvozom starega pohištva in opreme ter zaščito stanovanja pred izvedbo del. V prvi fazi po potrebi obnovimo električne in vodovodne inštalacije, v nadaljevanju pa je na vrsti izvedba gradbenih del. V zaključni fazi stanovanje počistimo, da je nared za vaš prihod.